Μπαρτσελονα Παρι 6-1 - Trolarei Thn Pari O Neimar Den Exw 3ananiwsei Opws Sto 6 1 Ths Mpartselona Eidhseis Nea To Bhma Online : Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 - Trolarei Thn Pari O Neimar Den Exw 3ananiwsei Opws Sto 6 1 Ths Mpartselona Eidhseis Nea To Bhma Online : Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.

Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο.

Champions League Pari Kai Liberpoyl Gia Thn Prokrish Mpartselona Kai Leipsia Gia To 8ayma Ta Nea
Champions League Pari Kai Liberpoyl Gia Thn Prokrish Mpartselona Kai Leipsia Gia To 8ayma Ta Nea from www.tanea.gr
Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα.

Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8.

Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη.

Trolarei Thn Pari O Neimar Den Exw 3ananiwsei Opws Sto 6 1 Ths Mpartselona Eidhseis Nea To Bhma Online
Trolarei Thn Pari O Neimar Den Exw 3ananiwsei Opws Sto 6 1 Ths Mpartselona Eidhseis Nea To Bhma Online from www.tovima.gr
Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Στολτίδης για την απόλυσή του: Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα.

Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

«απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Mpartselona Pari 6 1 H Apolyth Anatroph Twn Anatropwn Vids Champions League Gazzetta Gr
Mpartselona Pari 6 1 H Apolyth Anatroph Twn Anatropwn Vids Champions League Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Στολτίδης για την απόλυσή του: Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο.

Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση.

Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα!

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων μπαρτσελονα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook